18 november Week tegen kindermishandeling 2019

Activiteitendata
-

Ieder kind dat slachtoffer is van geweld, is er één teveel.

Kindermishandeling is een complex en hardnekkig probleem, daarom staan in de Week tegen Kindermishandeling (18 t/m 24 november 2019) de verhalen centraal van professionals, ouders en kinderen die zich geconfronteerd zagen met kindermishandeling.

30 jaar Rechten van het Kind, 30 verhalen

Op 20 november 2019, tijdens de Week tegen Kindermishandeling, is het 30 jaar geleden dat het Internationaal Verdrag inzake de Rechten van het Kind is aangenomen door de Verenigde Naties. Daarom worden het komende jaar 30 persoonlijke verhalen die een verschil hebben gemaakt in het leven (en werk) van professionals, ouders en kinderen die met kindermishandeling te maken kregen.

Activiteit aanmelden

Ook dit jaar is het weer mogelijk om activiteiten aan te melden op de website van de Week.

Zorgen over een kind?

Kijk op www.ikvermoedhuiselijkgeweld.nl