24 november Lezing Griet Op de Beeck

Activiteitendata
-
Amstelveen

Theater- / Griffioenzaal Cultuurcentrum Griffioen, Vrije Universiteit Amsterdam

'Uw leven is van u'

Deze lezing is bedoeld voor lotgenoten, hun naasten, professionals en andere geïnteresseerden.

Griet Op de Beeck debuteerde met de roman Vele hemels boven de zevende (2013). Daarna schreef zij o.a. de roman Kom hier dat ik u kus (2014), de verhalenbundel Gij nu (2016) en het boekenweekgeschenk Gezien de feiten (2018). In 2017 kwam Het beste wat we hebben uit, het eerste deel van een trilogie over seksueel misbruik. Het tweede deel Let op mijn woorden verschijnt in september 2019.

Van de website van Stichting Rise: 'In haar boeken schrijft Op de Beeck over ouders en kinderen. Over kapotte mensen en hoe zij ongewild anderen ook kapotmaken. Over waar verantwoordelijkheid eindigt en schuld begint. Over geheimen en eenzaamheid. Over ziekte en zwijgen. Over de gevaren van sterk zijn. Over vergeten en niet kunnen vergeten. Over machteloosheid en jezelf durven redden. Over de vreemde wereld en hoe we ons daarin kunnen bewegen. En natuurlijk ook nog over de liefde. Omdat dat alles is wat we hebben, of toch bijna.'

Tijdens de lezing vertelt Op de Beeck aan de hand van een aantal voorgelezen fragmenten over manieren om dit leven te overleven. Na afloop is er ruimte voor gesprek / vragen en zal zij voor de liefhebbers boeken signeren.

Meer informatie

U vindt meer informatie op de website van Stichting Rise.

Datum: 24 november 2019
Tijd: 13.15 - 16.30 uur
Locatie: Theater- / Griffioenzaal Cultuurcentrum Griffioen, Vrije Universiteit Amsterdam, Amstelveen
Kosten: 5 euro
Organisator: Stichting Rise