29 november Sociale normverandering onder jongeren ter preventie van geweld: naar een positieve benadering

Activiteitendata
Amsterdam

Kenniscentra Rutgers en Atria nodigen u namens de alliantie Act4Respect uit voor het congres ‘Sociale normverandering onder jongeren ter preventie van geweld: naar een positieve benadering’ op vrijdag 29 november van 12.00 – 17.30 uur.

Geweld vanwege gender komt nog te vaak voor. Hoe kunnen  professionals en beleidsmakers jongeren bewust maken van positieve denkbeelden en die van leeftijdsgenoten / vrienden ter preventie van geweld?

De organisatoren van het congres gaan graag met andere professionals, beleidsmakers en ervaringsdeskundigen in de domeinen onderwijs, veiligheid & justitie en zorg & welzijn in gesprek om kennis, ervaringen en inzichten hierover te delen.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar info@act4respect.nl.

Of kijk op de website van Act4respect voor meer informatie.

Organisator

Het congres wordt georganiseerd door de Alliantie Act4Respect van de kennisinstituten Atria en Rutgers.