20 februari Ouderenmishandeling? Dat kan toch echt niet!

Activiteitendata
Bergen op Zoom - Theater de Maagd

Lancering van een serious game.

Bij tanteLouise willen ze dat ouderenmishandeilng stopt. Zij proberen daarom zoveel mogelijk mensen in het land bewust te maken van deze problematiek en doen dat met de lancering van een serious game.

Het interactieve spel toont de diverse vormen van ouderenmishandeling, maar leert ook hoe u de signalen kunt herkennen en de stappen die u vervolgens kunt nemen om er daadwerkelijk iets aan te doen. De game is door iedereen -jong en oud - gratis te downloaden en dus ook in te zetten binnen uw organisatie.

De lancering vindt plaats tijdenseen groot congres tegen ouderenmishandeling op donderdag 20 februari 2020 in Theater De Maagd in Bergen op Zoom. Dit is een save the date: meer informatie volgt op een later moment.