22 juni Partnergeweld onder jongvolwassenen

Activiteitendata
Online via Zoom

Online expertmeeting Partnergeweld onder jongvolwassenen: een onderbelicht probleem

Partnergeweld onder jongeren en jongvolwassenen komt vaker voor dan we denken. Volgens Moviera heeft ongeveer 20 procent van de jongeren ervaring met geweld in een relatie. Partnergeweld onder jongeren komt zelfs vaker voor dan onder volwassenen. De impact van partnergeweld kan groot zijn voor zowel het slachtoffer, de omgeving als de maatschappij. Daarom is het als professional of beleidsmaker belangrijk om hier wat aan te doen.

Graag gaan we op maandag 22 juni 2020 via Zoom online in gesprek met ervaringsdeskundigen, professionals en beleidsmakers om kennis, ervaringen en inzichten hierover te delen.

Meer informatie en aanmelden via Act4respect Partnergeweld onder jongvolwassenen.