19 september Dag van het Misbruikte Kind

Activiteitendata
Driebergen - Landgoed De Horst

Lotgenotendag

Op zaterdag 19 september 2020 organiseert Stichting Revief voor mensen die in hun kindertijd seksueel misbruikt zijn, ‘de Dag van het Misbruikte Kind’. Je bent van harte uitgenodigd voor deze lotgenotendag.

Programma

De lezing in de ochtend wordt deze keer verzorgd door Miranda Freriks. Zij is vorig jaar te zien geweest in de documentaire ‘Niets aan de hand’, waarin zij op uiterst beheerste doch confronterende wijze het gesprek met haar dader aan is gegaan. De ochtend wordt afgesloten met het vaste kennismaking ritueel waarbij stil wordt gestaan bij het kind in ons.

Na de lunch is er keuze uit diverse workshops.

Meer informatie en aanmelden

Kijk op op de website van Refief Dag van het Misbruikte Kind.