24 september Forensisch medische expertise bij kinderen

Activiteitendata
Utrecht

5 daagse module Forensisch medische expertise bij kinderen.

Jaarlijks worden bijna 120.000 gevallen van kindermishandeling gemeld. Gelukkig kunnen we met behulp van forensisch medische expertise een grondige bijdrage leveren aan het vaststellen van kindermishandeling en het bepalen van de eventuele toedracht.

Deze module sluit aan bij de huidige ontwikkelingen rond forensisch medische expertise bij kinderen (FMEK) en geeft naast forensisch medische inhoud ook een update over de stand van zaken van het FMEK-project vanuit GGD-GHOR en de huidige aanpak van kindermishandeling in Nederland vanuit Veilig Thuis.

Voor wie?

Deze module is bedoeld voor forensisch artsen en vertrouwensartsen. Er is nu ook een FMEK module specifiek voor behandelend artsen, zoals huisartsen en SEH-artsen.

Meer informatie

Meer informatie en aanmelden via NSPOH Forensisch medische expertise bij kinderen.