04 november Jaarlijks Congres - Psychische problemen bij migranten en vluchtelingen

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Online

Het jaarlijks congres over psychische problemen bij migranten staat dit keer in het teken van de interculturele competenties die je nodig hebt in het werken met deze kwetsbare doelgroep.

Meer informatie

Iedereen kan in zijn of haar leven psychische problematiek ervaren. Maar de zorg voor mensen met psychische problemen is niet altijd op iedereen afgestemd. De behandelmethoden, protocollen en richtlijnen gaan nog vaak uit van een autochtoon Nederlandse hulpvrager. Ook in de opleiding van jou als professional is er waarschijnlijk minder aandacht aan migranten issues besteed dan je zou willen. Daarom staat het congres dit keer in het teken van interculturele hulpverleningscompetenties.

Online leeromgeving

Dit congres zal in een exclusief voor deelnemers toegankelijke online leeromgeving plaatsvinden. Vanaf 10 uur op 4 november volgt een hele maand toegang tot deze professionele productie waarin alle presentaties zijn geplaatst. Je kunt gedurende één maand zelf kiezen waar, wanneer en hoe vaak je de bijdragen wilt bestuderen.

Lees meer over het congres Psychische problemen bij migranten en vluchtelingen.