11 maart Landelijke studiedag Zorg bij (v)echtscheiding

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Amsterdam - Aristo of online via livestream

Verwacht wordt dat het aantal (v)echtscheiding in Nederland flink zal toenemen.

Echtscheidingen verlopen helaas niet allemaal even vlekkeloos. U krijgt te maken met ouders die niet of slecht met elkaar communiceren, zelf met diverse problemen kampen en tegelijkertijd verliest u het belang van het kind niet uit het oog. Een complexe rol.

Tijdens deze studiedag krijgt u inspiratie en handvatten voor het omgaan met de knelpunten die u hierin tegen komt. Daarnaast worden nieuwe inzichten en de nieuwe richtlijn Scheiding en problemen van jeugdigen met u besproken. Zo bent u nog beter toegerust om uw complexe rol in (v)echtscheidingen te vervullen.

Volgens RIVM richtlijnen

Het maximum aantal deelnemers op locatie is afhankelijk van de dan geldende RIVM-richtlijnen. Ingeschreven deelnemers worden op de hoogte gehouden. De studiedag is ook online via livestream te volgen.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie en aanmelden via leidscongresbureau.nl.