23 september Basistraining digitale veiligheid

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online of op locatie

Deze training is bedoeld voor hulpverleners in de (vrouwen)opvang.

Wilt u meer weten over hoe u cliënten kunt helpen die te maken hebben met digitale onveiligheid? Volg dan, samen met uw collega’s de basistraining Digitale Veiligheid van SafetyNed. In deze training leert u hoe u met cliënten het gesprek voert over digitale veiligheid en hoe u een digitale screening toevoegt aan uw risico-inventarisatie.

Informatie en aanmelden

U kunt zich aanmelden voor de basistraining via info@safetyned.org. De basistraining wordt in principe per organisatie (max 15 deelnemers) aangeboden. Voor deze training op 23 september kunt u zich echter ook individueel inschrijven.

De kosten voor de training bedragen 1.500 euro per groep (minimaal 10 en maximaal 15 deelnemers). Bij individuele inschrijving zijn de kosten afhankelijk van de grootte van de groep (150 euro bij 10 deelnemers; bij meer deelnemers zijn de kosten lager).