27 september Voor de Jeugd Dag – Mentaal welbevinden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Online

Hoe kunnen jeugdprofessionals, ouders en andere opvoeders optimaal bijdragen aan het mentaal welbevinden van kinderen en jongeren? En welke rol kunnen kinderen en jongeren daar zelf in spelen? Dat is het thema van de Voor de Jeugd Dag 2021.

Hoe het leven er dit najaar precies uitziet valt moeilijk te voorspellen. Eén ding is zeker: de coronacrisis laat zijn sporen na. De veerkracht van kinderen, jongeren, ouders en professionals is op de proef gesteld. Dat heeft gevolgen voor het mentaal welbevinden van eenieder.

We hebben ook (weer) ontdekt wat echt belangrijk is: tijd en ruimte geven aan kinderen en jongeren om zich te ontwikkelen in een veilige omgeving. En er samen voor zorgen dat ouders er in de opvoeding niet alleen voor staan. 

Meer informatie en aanmelden

Let op: De inschrijving opent in augustus. 

Deelname aan de Voor de Jeugd Dag is kosteloos. Dit jaar is het evenement digitaal: dat betekent dat er geen wachtlijst is en iedereen kan deelnemen.

Meer informatie en aanmelden via Voor de Jeugd Dag – Mentaal welbevinden.