15 november Online training: Praten over huiselijk geweld kun je leren

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Online via de Movisie Academie

In de Week tegen Kindermishandeling extra aandacht voor deze gratis online training: Praten over huiselijk geweld kun je leren. Vraag jij je ook af hoe je als sociaal professional huiselijk geweld en kindermishandeling eerder kunt signaleren en hoe je kunt handelen?

Sinds 1 januari 2019 is de meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling aangescherpt. Als sociale professional moet je hiermee aan de slag. Heb je hierbij hulp nodig? Dan is de e-learning 'Praten over huiselijk geweld kun je leren' wellicht iets voor jou.

Accreditatie

Deze gratis online training is geaccrediteerd: 1 punt voor geregistreerde verpleegkundigen en 3 registerpunten voor bij Registerplein geregistreerde professionals.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie en aanmelden via Movisie Praten over huiselijk geweld kun je leren.