17 november Scholingsbijeenkomst aandachtsfunctionarissen vrouwelijke genitale verminking

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Online

Voor aandachtsfunctionarissen vgv van JGZ, Veilig Thuis en verloskundigen.

JGZ, Veilig Thuis en verloskundigen werken samen aan de preventie van vgv in Nederland. Samenwerken gaat goed wanneer je elkaars werkwijzen kent, goed op de hoogte bent van elkaars expertise, samen kennis opdoet en wederzijdse verwachtingen kan delen en bijstellen. Vandaar dat aandachtsfunctionarissen vgv van JGZ, Veilig Thuis en verloskundigen samen worden uitgenodigd voor de jaarlijkse scholingsbijeenkomst voor aandachtsfunctionarissen.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie en aanmelden via Pharos: 

https://www.pharos.nl/agenda/scholingsbijeenkomst-aandachtsfunctionarissen-vrouwelijke-genitale-verminking-vgv-jgz-veilig-thuis-en-verloskundigen/