25 november 7e Landelijke studiedag LVB en Seksualiteit

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Aristo - Utrecht¬†

Ieder mens, ook iemand met een licht verstandelijke beperking (LVB), heeft seksuele behoeften en recht op een positieve seksualiteitsbeleving. De kans op problemen, afwijkend of overschrijdend seksueel gedrag is echter vele malen groter bij mensen met een LVB.

Professionele aandacht voor en begeleiding van seksualiteit bij deze doelgroep is daarom essentieel.

Je ontmoet

(Ambulant) begeleiders, orthopedagogen, gedragsdeskundigen, psychologen, sociaal werkers, docenten VSO en andere professionals die interesse hebben in seksualiteit bij mensen met een licht verstandelijke beperking.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie en aanmelden via Leidscongresbureau LVB en Seksualiteit.