25 november ACEs: nadelige jeugdervaringen

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Pullman Cocagne - Eindhoven of online

De 4e editie van het congres over ACEs (Adverse Childhood Experiences) gaat in op verschillende soorten nadelige jeugdervaringen, op de manier waarop ze elkaar versterken én wat jij als professional kan doen om de schade te beperken.

Het is voor professionals belangrijk om te weten wat specifieke nare jeugdervaringen of ACEs (Adverse Childhood Experiences) voor impact hebben op het leven van de kinderen die het treft. Maar het is juist de optelsom van verschillende van zulke ervaringen die maakt dat dit verschijnsel zo'n diepe en langdurige invloed heeft op het leven van een kind.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie en aanmelden via Congresburo ACEs: nadelige jeugdervaringen.