08 december Geweld in Afhankelijkheidsrelaties

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Den Haag

Het Centre for Professional Learning (CPL) van de Universiteit Leiden organiseert op 8, 9 en 10 december 2021 de driedaagse cursus 'Geweld in Afhankelijkheidsrelaties' met Prof. Dr. Janine Janssen als docent.

Prof. Dr. Janine Janssen is werkzaam als Hoofd Onderzoek bij het Landelijk Expertise Centrum Eergerelateerd Geweld (LEC EGG), Bijzonder Hoogleraar bij de Open Universiteit en Lector Veiligheid in Afhankelijkheidsrelaties bij de Politieacademie. 

Deze driedaagse cursus op 8, 9 en 10 december 2021 is speciaal ontwikkeld voor professionals werkzaam binnen het veld van Geweld in Afhankelijkheidsrelaties op gebieden zoals eergerelateerd geweld, partnergeweld, kindermishandeling en ouderenmishandeling. Deelnemers aan de cursus zijn o.a. werkzaam bij de politie, Openbaar Ministerie, gemeenten, Raad voor de Kinderbescherming, Veilig Thuis, Reclassering en de Rijksoverheid.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie en aanmelden via Universiteit Leiden Geweld in Afhankelijkheidsrelaties.