18 maart Introductieworkshop praten met kinderen over kindermishandeling

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Online

In deze interactieve workshop leer ik je belangrijke aandachtspunten voor praten met kinderen over kindermishandeling, vanuit jouw professionele rol en taak.

Kom jij door jouw werk regelmatig in aanraking met kinderen die kindermishandeling meemaken of hebben meegemaakt en behoort het tot jouw dagelijks werk om met hen te praten over o.a. hun thuissituatie?

Werk je bijvoorbeeld in een pedagogische of psychiatrische behandelsetting? Of werk je bij Veilig Thuis, de Raad voor de Kinderbescherming of als gezinsvoogd? Of ben je als gezinshulpverlener of vanuit de JGZ of het (speciaal) onderwijs betrokken bij gezinnen? Dan is deze workshop voor jou bedoeld.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie en aanmelden via academiepratenmetkinderen.