08 september Symposium en boekpresentatie 'Verliefd, Verloofd, Getrouwd, Gescheiden'

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Onderwijsboulevard - Den Bosch

Op 8 september 2022 vindt bij Avans Hogeschool de presentatie plaats van het boek ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd, Gescheiden: Familie-eer en het recht bij het starten en verbreken van relaties’. De presentatie wordt gegeven aan de Onderwijsboulevard in Den Bosch.

Het boek is tot stand gekomen in opdracht van het Landelijk Expertise Centrum Eer Gerelateerd Geweld (LEC EGG) van de Nationale Politie. Het is geschreven door het lectoraat Veiligheid in Afhankelijkheidsrelaties van Avans Hogeschool in samenwerking met de bijzondere leerstoel Rechtsantropologie aan de Open Universiteit. 

Symposium 

Aan de boekpresentatie gaat een symposium vooraf. Tijdens het symposium buigt elke spreker zich vanuit een ander perspectief over de vraag waarom het voor niet-juridisch geschoolde professionals in de veiligheidszorg belangrijk is om kennis te hebben van het recht.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie via Avans.