20 september Training aandachtsfunctionaris kindermishandeling en huiselijk geweld

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Amersfoort

In de training tot aandachtsfunctionaris kindermishandeling en huiselijk geweld van Nul23 ga je in een groep van max. 9 deelnemers interactief aan de slag. Na afloop ligt er een plan van aanpak en meldcodeprotocol voor je organisatie en sta je stevig in je schoenen als aanspreekpunt en vraagbaak.

Deze 3-daagse training behandelt aspecten van de meldcode: de basis binnen jouw organisatie en de dilemma’s die daarbij komen kijken, de wettelijke stappen, vormen en gevolgen van huiselijk geweld, jouw rol als aandachtsfunctionaris, gespreksvaardigheden met cliënten en collega’s, de rol van Veilig Thuis en andere collega-instellingen. Uiteraard is er ruimte voor eigen vragen en je wisselt ervaringen en kennis uit met andere deelnemers.

Meer informatie

Meer informatie en aanmelden Nul23.