22 september Basistraining en train-de-trainer RelatieWijs

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Utrecht

Geweld in partnerrelaties is de meest voorkomende vorm van geweld in afhankelijkheidsrelaties. Professionals hebben een belangrijke rol bij de aanpak van geweld tussen partners en ex-partners. Maar hoe herken je signalen? En hoe maak je het bespreekbaar?

De basistraining & train-de-trainer van RelatieWijs is voor professionals die andere professionals ondersteunen in het werken met (ex-)partnergeweld en deze groep trainen/opleiden. Zij werken als  aandachtsfunctionaris huiselijk geweld, als Veilig Thuis medewerker of in een (koepel) organisatie, die professionals opleidt.  

Deze trainingen volg je als reeks. De basistraining is op 22 september 2022, de train-de-trainer training is op 3 en 24 november 2022. De trainingen zijn van 10.00-16.30 en vinden plaats in Utrecht.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie en aanmelden via Movisie.