07 oktober White Ribbon - Trainingsweekend 2022

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Groepsaccommodatie de Elegast, Ubbergen

Als jij je wel eens afvraagt wat voor mannen jij wilt zien in de wereld en hoe jij jongens en mannen kan helpen om deze man te worden, dan is het trainingsweekend van Emancipator in oktober misschien iets voor jou.

Tijdens het weekend komt een groep mannen samen om het te hebben over gendergerelateerd geweld, gender en mannelijkheidsnormen, hoe dat met elkaar samenhangt, en wat jij kan doen om gendergerelateerd geweld te voorkomen. Na het weekend organiseer je een activiteit als onderdeel van de White Ribbon Campagne, waarmee je mannen betrekt bij het voorkomen van gendergerelateerd geweld

Bezoek voor meer informatie over het weekend  - en een impressie van het weekend van vorig jaar - de website van Emancipator: www.emancipator.nl.