01 november Online vragenuurtje multiproblematiek: kinderen in de knel

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Online

Luister en denk mee over de aanpak van complexe en meervoudige problemen. Een aantal keer per jaar bespreken professionals een casus. Om van elkaar te leren en te horen hoe anderen het doen en manieren vinden om in vaak vastgelopen situaties toch verandering te brengen.

Op 1 november van 10.00 tot 11.00 uur bespreekt Krisje Hunfeld, procesmanager van het Doorbraakteam in Amsterdam, hoe ze samen met partners een doorbraak wist te realiseren voor een vader, moeder en 4 kinderen. Het was een situatie die uit de hand liep door een opeenstapeling van o.a. financiële en psychiatrische problemen en het samenleven op 55m2. Uiteindelijk klopte een Ouder Kind adviseur aan bij het doorbraakteam. Wat zij vervolgens samen hebben gedaan, licht Krisje toe in dit vragenuurtje.

Hoor hoe een ander dit soort complexe situaties aanpakt, welke mogelijkheden zij zagen en hoe zij deze situatie hebben doorbroken. Met elkaar gaan we in gesprek en horen we ook de dilemma’s waar jij als professional mee te maken hebt.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie en aanmelden via Platform Multiproblematiek.