19 september Training | Aandachtsfunctionaris kindermishandeling en huiselijk geweld

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Amersfoort

Jij bent of wordt degene binnen jouw organisatie met verantwoordelijkheid op het thema veiligheid voor cliënten, gezinnen en kinderen. Jij bent de vraagbaak en het aanspreekpunt voor in- en  externe contacten. Ook hou jij de meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling up-to-date en op de agenda. Er wordt het nodige van je verwacht: aan jou om dat waar te maken.

Deze training behandelt aspecten van de meldcode: de basis binnen jouw organisatie en de dilemma’s die daarbij komen kijken, de wettelijke stappen, vormen en gevolgen van huiselijk geweld, jouw rol als aandachtsfunctionaris, gespreksvaardigheden met cliënten en collega’s, de rol van Veilig Thuis en andere collega-instellingen. Uiteraard is er ruimte voor eigen vragen en je wisselt ervaringen en kennis uit met andere deelnemers.

Wanneer

19 september, 11 oktober en 9 november 2023.

Meer informatie

Meer informatie en aanmelden Nul23.