20 september Jaarlijks Congres | Kindermishandeling bij baby's, peuters en kleuters - editie 2023

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Eindhoven - Pullman Cocagne

Kindermishandeling komt veelvuldig voor, ook op heel jonge leeftijd, bij baby’s, peuters en kleuters. In deze tweede editie van het congres is een interessant programma samengesteld. De sprekers delen belangrijke kennis over mishandeling bij deze kwetsbare doelgroep en geven concrete handreikingen.

Jonge kinderen zijn degenen die het meeste geslagen worden. Ook voor psychische mishandeling, verwaarlozing en seksueel misbruik zijn zij extra kwetsbaar. Je kunt het niet altijd zien en het aankaarten van een 'niet pluisgevoel' bij een kwetsbaar jong kind ligt heel gevoelig. Wat als je het mis hebt en het risico ontstaat dat ouders of anderen zich vals beschuldigd voelen?

Alle reden dus om je te verdiepen in de mogelijkheden om op een goede manier en op het juiste moment actie te ondernemen.

Meer informatie

Maar informatie en aanmelden via Euregionaal Congresburo.