23 november Vroeg Trauma Jubileumcongres 2023 | Vieren én Veerkracht

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Eenhoorn Meeting Center Amersfoort

Het 10de en tevens jubileumcongres 2023 staat in het teken van 'Vieren én Veerkracht' met aandacht voor wat werkt en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wetenschap, diagnostiek en behandelinterventies. In samenwerking met PAO-Trauma Academie.

Een groot aantal van de GGZ-patiënten is in de kinderjaren aanhoudend en langdurig getraumatiseerd. Deze vroege traumatisering vormt de meest basale en langdurige determinant voor gezondheid en welbevinden. Steeds meer wetenschappelijk onderzoek bevestigt dat een fasegerichte Multidisciplinaire Integrale Traumabehandeling (MIT) zowel bij kinderen als bij volwassenen een enorm effectieve therapievorm is.

Dankzij het groeiende aantal behandelaren dat zich hierin specialiseert, gaan steeds meer vroeg getraumatiseerde kinderen en volwassenen gezonder door het leven. Wij zijn trots op iedereen die aan dit prachtige resultaat in de behandeling, soms tegen de stroom in, een bijdrage heeft geleverd. Wees erbij!

Voor wie

Iedereen die beroepsmatig of persoonlijk geïnteresseerd is. Hulpverleners in de GGZ: psychiaters, [klinisch] psychologen, psychotherapeuten, verpleegkundigen [specialisten], vaktherapeuten, orthopedagogen, sociaalpsychiatrisch verpleegkundigen, agogen, maatschappelijk werkers, haptotherapeuten, fysiotherapeuten, huis-, jeugdartsen, vertrouwensartsen, kinder & jeugdtherapeuten. Ook beleidsmakers, verzekeraars en bestuurders zijn van harte welkom.

Meer informatie

Meer infomatie en aanmelden via CELEVT.