Logo Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

huiselijkgeweld.nl

Seminar Binnenlandse Mensenhandel

19-10-2018

Voor professionals in de provincie Utrecht

Op vrijdag 19 oktober organiseren Moviera, Veilig Thuis Utrecht en Pretty Woman een seminar ‘Binnenlandse Mensenhandel’ voor de provincie Utrecht.

Speciaal hiervoor hebben zij de nationaal rapporteur Mensenhandel - Herman Bolhaar - en Naïma Azough (o.a. voorzitter van de Landelijke Commissie voor een verbeterde aanpak van de zorg voor meisjesslachtoffers van loverboys) bereid gevonden te vertellen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van binnenlandse mensenhandel.

Twee jaar geleden was het eerste seminar waarbij de nadruk lag op het signaleren. Dit seminar gaat in op het vervolg. Als je als professional signalen hebt van mensenhandel, wat kun je dan doen? Waar moet je op letten? Hoe werk je samen met alle betrokkenen? Ook wordt ingegaan op de nieuwste ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld op het gebied van jongensprostitutie.

Doelgroep

Deze bijeenkomst is bedoeld voor medewerkers van lokale teams, diverse hulporganisaties, medewerkers SAVE, huisartsen, professionals uit het onderwijs etc. uit de provincie Utrecht.

Meer informatie

U vindt meer informatie op de externe linkwebsite van Moviera.

Datum: 19 oktober 2018
Organisator: Moviera, Veilig Thuis Utrecht en Pretty Woman