Logo Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

huiselijkgeweld.nl

Relatiewijs

20-05-2019

Train-de-trainer, twee dagen

RelatieWijs biedt je concrete criteria en vaste richtlijnen om relationeel gedrag te toetsen en eenduidig te beoordelen. Ook geeft RelatieWijs je een aantal duidelijke richtlijnen voor je handelen op basis van de ernst van de situatie.

Werk je in een sociaal wijkteam en heb je regelmatig een niet-pluisgevoel als je met (ex-)partners praat? Wil je ondersteuning hoe dit gevoel om te zetten in actie? Werk je bij Veilig Thuis en loop je aan tegen problemen met het inschatten van de ernst van het geweld? Krijg je vanuit een andere functie te maken met relatiegeweld en heb je behoefte aan ondersteuning voor je handelen?

RelatieWijs kun je inzetten bij cliëntcontacten en trainingen. Het helpt om een objectief beoordelingskader te ontwikkelen, zodat jij en je collega’s eenzelfde taal leren spreken als het gaat om deze complexe problematiek.

Doelgroep

Professionals werkzaam in een Wijkteams, bij Veilig Thuis, gedragswetenschapper, psycholoog, maatschappelijk werker werkzaam in de hulpverlening en/of de aanpak van huiselijk geweld.
Voorwaarde voor deelname aan deze train-de-trainer is dat je de basistraining RelatieWijs gevolgd hebt.

Meer informatie

Je vindt meer informatie op de externe linkwebsite van Movisie.

Datum: 20 mei en 4 juli 2019
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Locatie: Utrecht
Kosten: 990 euro
Organisator: Movisie