Personeelscampagne Maak jij je sterk voor mij?

Samen Veilig Midden-Nederland is deze week de personeelscampagne Maak jij je sterk voor mij? gestart. “We zoeken collega’s die de mens achter probleemsituaties zien”, aldus bestuursvoorzitter Krijnie Schotel.

Het werk van Samen Veilig Midden-Nederland draait om mensen bij wie het thuis even niet helemaal lekker loopt tot mensen die te maken hebben met een onveilige situatie achter de voordeur.

Veilig Thuis Utrecht en SAVE, de gecertificeerde instelling voor maatregelen van de jeugdbescherming en jeugdreclassering in de provincies Flevoland en Utrecht, maken onderdeel uit van Samen Veilig Midden-Nederland.

Dat werk is soms zwaar en vraagt veel van medewerkers, weet Schotel.  “Met de campagne Maak jij je sterk voor mij? willen we duidelijk maken voor wie je het werk straks gaat doen. En vooral ook, mét wie je straks gaat werken.” Samen Veilig Midden Nederland is op zoek naar collega’s met een hart voor mensen en die stevig met beide benen op de grond staan.

Bushokjes

De campagne Maak jij je sterk voor mij  leidt naar de campagnesite www.sterkmakenvoor.nl. Sommige van de modellen mensen op de foto’s hebben te maken (gehad) met jeugdzorg, pleegzorg en/of Veilig Thuis. Vanaf deze week hangen de foto’s in bushokjes door heel Flevoland en Utrecht. Later deze maand wordt geadverteerd in lokale kranten, op Facebook, Instagram en via banensites.