Logo Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

huiselijkgeweld.nl

Federatie Opvang werft fondsen voor Meedoendag

09-06-2016

Dit jaar vindt de zesde editie van de 'Meedoendag' van de Federatie Opvang plaats. Om deze sportdag voor slachtoffers van huiselijk geweld, tienermoeders, dak- en thuislozen en zwerfjongeren te kunnen organiseren, is nog 24.000 euro nodig. Daarom is de federatie fondsenwervende acties gestart.

Sinds 2011 wordt op Papendal de Meedoendag van Federatie Opvang georganiseerd. Hieraan doen elk jaar duizend deelnemers mee. De belangrijkste boodschap van de Meedoendag is het vragen van aandacht voor het belang van participatie voor en door de cliënten van de opvang. Ieder mens telt, komt in beweging, doet mee.

Evenementen

Federatie Opvang kiest voor crowdfunding en sponsoring om de ontbrekende middelen op te halen. Ook worden vier evenementen door heel het land georganiseerd om iedereen te leren hoe je 32 fondsenwervende technieken van vandaag & morgen met succes in de praktijk toepast. De deelnamebijdrage aan dat evenement komt ook ten goede aan de Meedoendag. Bedrijven kunnen tijdens deze evenementen deelnemen aan 'Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen van vandaag & morgen'.

Meer informatie

externe linkMeedoendag.nl