Logo Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

huiselijkgeweld.nl

Team-KIM bij boekpresentatie over kindermishandeling

31-10-2017

In aanloop naar de Week tegen Kindermishandeling presenteert het Tijdschrift voor Sociale Vraagstukken het boek ‘1 op de 4 Kindermishandeling, een publiek probleem’. Op 17 november neemt de directeur van Team-KIM, Kim van der Laar, het eerste exemplaar in ontvangst.

In het nieuwe jaarboek van het Tijdschrift voor Sociale Vraagstukken onderzoeken experts kindermishandeling als publiek probleem. Hoe kunnen we er wel wat tegen doen?

Team KIM

Tijdens de presentatie van de publicatie zullen jongeren van het Team Kim op het boek reageren. externe linkTeam-KIM geeft voorlichting en advies over de aanpak tegen kindermishandeling waarbij de behoeften van kinderen en jongeren voorop staan. De ervaringsdeskundigen van Team-KIM zijn jongeren in de leeftijd van 15 tot 25 jaar. Zij weten als geen ander hoe het voelt om kindermishandeling mee te maken.

Week tegen Kindermishandeling

De externe link Week tegen Kindermishandeling vindt dit jaar van 20 tot en met 27 november plaats. Tijdens deze week organiseren organisaties door het hele land allerlei activiteiten binnen het thema kindermishandeling en seksueel misbruik.

Meer informatie

externe linkMovisie.nl