Stichting Vorkmeer

Bezoekadres: Kerkstraat 32
Postcode en plaats: 5981 CG Panningen
Telefoon: 077 3077350
E-mailadres: info@vorkmeer.nl
Website: www.vorkmeer.nl

Als je slachtoffer bent van geweld, gepleegd door je (ex) partner, een familielid of een vriend/vriendin, dan ben je slachtoffer van huiselijk geweld. Dat kan lichamelijk, seksueel en psychisch geweld zijn. Het is verschrikkelijk als dit je overkomt. Kies daarom in zo’n situatie meteen voor veiligheid. Voor jezelf en voor eventuele kinderen.

Als je te maken krijgt met huiselijk geweld heb je daar ook allerlei vragen over. Is huiselijk geweld strafbaar? Moet ik weggaan of blijven? Hoe kan ik mijn kinderen helpen? Vragen waarbij wij je altijd kunnen helpen. En als wij dat een keer niet kunnen, hebben we een netwerk met hulpverleners achter de hand die dat wel kunnen!

De professionals van Vorkmeer bieden je een veilige omgeving, een te vertrouwen luisterend oor en een groot netwerk van mensen en organisaties die je verder kunnen helpen. Uiterst discreet. Want elke maatschappelijk werker heeft een beroepsgeheim. Hij of zij mag dus geen informatie over je verstrekken zonder jouw toestemming.

Naast hulp aan slachtoffers van huiselijk geweld is Vorkmeer er veel aan gelegen dit thema bespreekbaar te maken en te houden. Daarom organiseert Vorkmeer ook regelmatig voorlichtingsbijeenkomsten.