Blauwe Maan

Bezoekadres: Wilhelminapark 55
Postcode en plaats: 5041 ED Tilburg
Telefoon: (013) 543 75 01
Website: www.blauwemaan.nl

Blauwe Maan is een steunpunt voor slachtoffers van seksueel misbruik in de regio Tilburg. Het is een kleinschalige, laagdrempelige organisatie die zich vooral bezighoudt met hulpverlening aan slachtoffers van seksueel misbruik. Daarnaast zijn we actief om seksueel geweld te voorkomen en de belangen van slachtoffers te behartigen.

Een belangrijke activiteit van Blauwe Maan is hulpverlening : het bieden van steun en begeleiding aan slachtoffers van seksueel misbruik, die er alleen niet uitkomen. Ook andere direct betrokkenen (partners, ouders) kunnen bij ons terecht voor steun. We kunnen informatie geven over seksueel misbruik en wat je kan doen. We beschikken over een uitgebreide sociale kaart en kunnen gericht doorverwijzen voor andere hulp of therapie. De Blauwe Maan start bij voldoende belangstelling twee keer per jaarlotgenotengroepen.

Enkele keren per week is onze hulplijn (013) 543 75 01 bereikbaar. Degenen die daar behoefte aan hebben kunnen bellen voor een gesprek of om een persoonlijke afspraak te maken.

Bereikbaarheid telefonische hulplijn

Dinsdag 13.00 tot 20.00 uur
Woensdag 13.00 tot 17.00 uur
Donderdag 13.00 tot 20.00 uur