Logo Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

huiselijkgeweld.nl

Ik zoek hulp

kaart van Nederland noord-holland zeeland zuid-holland utrecht noord-brabant limburg gelderland flevoland overijssel drenthe groningen friesland

Opvangatlas.nl helpt mensen in een maatschappelijk kwetsbare of onveilige situatie bij het vinden van passende opvang, hulp en ondersteuning

SlachtofferWijzer helpt je de weg te vinden naar relevante hulp nadat je slachtoffer bent geworden van (seksueel) geweld, een ongeval, medische fout of diefstal.

Telefonische hulpdiensten

externe linkMIND Korrelatie
Telefoon 0900-1450 (15 cpm)
(ma t/m vr 9:00 - 18:00 )
E-Mail: vraag@korrelatie.nl
Chat: Chathulpverlening
(ma t/m vr 9:00 - 17:30)

externe linkDe Luisterlijn.
Dag en nacht tijd voor een gesprek. Landelijk telefoonnummer: 0900 0767

Slachtofferhulp

externe linkSlachtofferhulp Nederland helpt na een misdrijf of ongeluk. Biedt praktische en juridische adviezen en emotionele steun.

Lotgenoten

externe linkStichting Zijweg
voor vrouwen én kinderen die te maken hebben met (ex)partnergeweld  (huiselijk geweld, stalking).

Hulp bij huiselijk geweld en kindermishandeling Hollands Midden

Naam:Hulp bij huiselijk geweld en kindermishandeling Hollands Midden
Website:www.hulpaanbodhm.nl

HulpaanbodHM

Nieuw hulpmiddel voor verwijzers.
De website HulpaanbodHM beoogt het zoeken naar de juiste hulp bij huiselijk geweld en kindermishandeling te vereenvoudigen. De website is in het leven geroepen door het Steunpunt Huiselijk Geweld Hollands Midden. Een groot aantal hulpaanbieders in de regio heeft input geleverd; er staan al honderd hulpaanbiedingen op de website.

Zoek en vind!
U kunt op de site met diverse criteria zoeken op bijvoorbeeld problematiek, doelgroep en leeftijdscategorie. Indien er informatie over het aanbod op de website van een aanbieder beschikbaar is, treft u een link hierheen aan. De website wordt onderhouden door het Steunpunt, maar de hulpaanbieders blijven eindverantwoordelijk voor de juistheid van de informatie die op de website staat.