Logo Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

huiselijkgeweld.nl

Ik zoek hulp

kaart van Nederland noord-holland zeeland zuid-holland utrecht noord-brabant limburg gelderland flevoland overijssel drenthe groningen friesland

Opvangatlas.nl helpt mensen in een maatschappelijk kwetsbare of onveilige situatie bij het vinden van passende opvang, hulp en ondersteuning

SlachtofferWijzer helpt je de weg te vinden naar relevante hulp nadat je slachtoffer bent geworden van (seksueel) geweld, een ongeval, medische fout of diefstal.

Telefonische hulpdiensten

externe linkMIND Korrelatie
Telefoon 0900-1450 (15 cpm)
(ma t/m vr 9:00 - 18:00 )
E-Mail: vraag@korrelatie.nl
Chat: Chathulpverlening
(ma t/m vr 9:00 - 17:30)

externe linkDe Luisterlijn.
Dag en nacht tijd voor een gesprek. Landelijk telefoonnummer: 0900 0767

Slachtofferhulp

externe linkSlachtofferhulp Nederland helpt na een misdrijf of ongeluk. Biedt praktische en juridische adviezen en emotionele steun.

Lotgenoten

externe linkStichting Zijweg
voor vrouwen én kinderen die te maken hebben met (ex)partnergeweld  (huiselijk geweld, stalking).

Virenze: Geestelijke gezondheidszorg

Naam:Virenze: Geestelijke gezondheidszorg
Bezoekadres:Parallelweg 45 - 47
Postcode en plaats:6221BD Maastricht
Website:www.virenze.nl

Virenze is de naam van netwerk van GGZ-instellingen. Virenze biedt hulp aan mensen met psychische of psychiatrische problemen die niet afdoende geholpen kunnen worden door de huisarts of het algemeen maatschappelijk werk, en die ook niet opgenomen hoeven te worden in een (psychiatrisch) ziekenhuis.

Mensen van alle leeftijden kunnen bij Virenze terecht. De leeftijd bepaalt bij welke afdeling iemand het beste geholpen kan worden. In een aantal gesprekken worden de gesignaleerde moeilijkheden besproken. Op basis van deze informatie wordt bepaald welke behandeling het meest geschikt is. De behandeling bestaat meestal uit gesprekken. Het probleem en de hulpvraag bepalen voor een groot deel welke vorm van gesprekken iemand krijgt.

Kijk op www.virenze.nl voor actuele informatie over behandelingen, locaties, telefoonnummers en openingstijden.