Logo Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

huiselijkgeweld.nl

Ik zoek hulp

kaart van Nederland noord-holland zeeland zuid-holland utrecht noord-brabant limburg gelderland flevoland overijssel drenthe groningen friesland

Opvangatlas.nl helpt mensen in een maatschappelijk kwetsbare of onveilige situatie bij het vinden van passende opvang, hulp en ondersteuning

SlachtofferWijzer helpt je de weg te vinden naar relevante hulp nadat je slachtoffer bent geworden van (seksueel) geweld, een ongeval, medische fout of diefstal.

Telefonische hulpdiensten

externe linkMIND Korrelatie
Telefoon 0900-1450 (15 cpm)
(ma t/m vr 9:00 - 18:00 )
E-Mail: vraag@korrelatie.nl
Chat: Chathulpverlening
(ma t/m vr 9:00 - 17:30)

externe linkDe Luisterlijn.
Dag en nacht tijd voor een gesprek. Landelijk telefoonnummer: 0900 0767

Slachtofferhulp

externe linkSlachtofferhulp Nederland helpt na een misdrijf of ongeluk. Biedt praktische en juridische adviezen en emotionele steun.

Lotgenoten

externe linkStichting Zijweg
voor vrouwen én kinderen die te maken hebben met (ex)partnergeweld  (huiselijk geweld, stalking).

Asja Opvangvoorziening

Naam:Asja Opvangvoorziening
Telefoon:0900 � 567 567 8
Website:www.asja.nl

Asja is een opvangvoorziening voor jonge meiden die uit de (gedwongen) prostitutie willen stappen. Asja biedt minimaal drie en maximaal zes maanden opvang en begeleiding aan acht cli�nten op een geheim adres. Opvangvoorziening Asja is een onderdeel van Fier Frysl�n.
Het is een kleinschalige opvang en begeleid wonen voor meiden van 15 t/m 23 jaar die via dwang en misleiding in de prostitutie terecht zijn gekomen.

Asja is een opvangvoorziening voor jonge meiden die uit de (gedwongen) prostitutie willen stappen. Asja biedt minimaal drie en maximaal zes maanden opvang en begeleiding aan acht cliënten op een geheim adres. Opvangvoorziening Asja is een onderdeel van Fier Fryslân.
Het is een kleinschalige opvang en begeleid wonen voor meiden van 15 t/m 23 jaar die via dwang en misleiding in de prostitutie terecht zijn gekomen.