Logo Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

huiselijkgeweld.nl

Ik zoek hulp

kaart van Nederland noord-holland zeeland zuid-holland utrecht noord-brabant limburg gelderland flevoland overijssel drenthe groningen friesland

Opvangatlas.nl helpt mensen in een maatschappelijk kwetsbare of onveilige situatie bij het vinden van passende opvang, hulp en ondersteuning

SlachtofferWijzer helpt je de weg te vinden naar relevante hulp nadat je slachtoffer bent geworden van (seksueel) geweld, een ongeval, medische fout of diefstal.

Telefonische hulpdiensten

externe linkMIND Korrelatie
Telefoon 0900-1450 (15 cpm)
(ma t/m vr 9:00 - 18:00 )
E-Mail: vraag@korrelatie.nl
Chat: Chathulpverlening
(ma t/m vr 9:00 - 17:30)

externe linkDe Luisterlijn.
Dag en nacht tijd voor een gesprek. Landelijk telefoonnummer: 0900 0767

Slachtofferhulp

externe linkSlachtofferhulp Nederland helpt na een misdrijf of ongeluk. Biedt praktische en juridische adviezen en emotionele steun.

Lotgenoten

externe linkStichting Zijweg
voor vrouwen én kinderen die te maken hebben met (ex)partnergeweld  (huiselijk geweld, stalking).

Caleidoscoop

Naam:Caleidoscoop
Postadres:Stationsplein 6
Postcode en plaats:3818 LE Amersfoort
Telefoon:(023) 527 16 34
E-mailadres: caleidoscoop@euronet.nl
Website:www.caleidoscoop.nl

De landelijke vereniging Caleidoscoop maakt zich sterk voor de belangen van mensen met dissociatieve stoornissen. Een zeer groot deel van de mensen met een dergelijke dissociatieve stoornis heeft een verleden van ernstig seksueel, en/of lichamelijk en geestelijk geweld (met name in de heel vroege kinderjaren).

De vereniging richt zich vooral (maar niet uitsluitend) op lotgenotencontact, telefonische hulpdienst, voorlichting, en informatieverschaffing en stimulering van kennis en inzicht op het gebied van dissociatieve stoornissen en de behandeling daarvan.