Logo Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

huiselijkgeweld.nl

Ik zoek hulp

kaart van Nederland noord-holland zeeland zuid-holland utrecht noord-brabant limburg gelderland flevoland overijssel drenthe groningen friesland

Opvangatlas.nl helpt mensen in een maatschappelijk kwetsbare of onveilige situatie bij het vinden van passende opvang, hulp en ondersteuning

SlachtofferWijzer helpt je de weg te vinden naar relevante hulp nadat je slachtoffer bent geworden van (seksueel) geweld, een ongeval, medische fout of diefstal.

Telefonische hulpdiensten

externe linkMIND Korrelatie
Telefoon 0900-1450 (15 cpm)
(ma t/m vr 9:00 - 18:00 )
E-Mail: vraag@korrelatie.nl
Chat: Chathulpverlening
(ma t/m vr 9:00 - 17:30)

externe linkDe Luisterlijn.
Dag en nacht tijd voor een gesprek. Landelijk telefoonnummer: 0900 0767

Slachtofferhulp

externe linkSlachtofferhulp Nederland helpt na een misdrijf of ongeluk. Biedt praktische en juridische adviezen en emotionele steun.

Lotgenoten

externe linkStichting Zijweg
voor vrouwen én kinderen die te maken hebben met (ex)partnergeweld  (huiselijk geweld, stalking).

Rubicon jeugdzorg, regio Midden-Limburg

Naam:Rubicon jeugdzorg, regio Midden-Limburg
Bezoekadres:Bergerweg 23
Postcode en plaats:6085 AS Horn
Postadres:Postbus 4702
Postcode en plaats:6085 ZG Horn
Telefoon:0475 58 84 00
E-mailadres: info@rubicon-jeugdzorg.nl
Website:www.rubicon-jeugdzorg.nl

Rubicon jeugdzorg -waar anno 2005 ruim driehonderd professionals werken- is een moderne instelling, opgebouwd uit allerlei hulpvormen die de fusiepartners Stichting Jeugdhulp de Spil, Jeugddorp Bethani� en de Voorziening voor Pleegzorg als bruidschat meebrachten voor de nieuwe organisatie.

De omvang van de nieuwe multifunctionele instelling maakt het mogelijk een bijna sluitend pakket van jeugdzorg aan te bieden in de regio Noord- en Midden-Limburg voor alle zorgvragers: kinderen en jeugdigen tot achttien jaar, hun ouders of verzorgers en professionele derden.

Rubicon jeugdzorg heeft daartoe een samenhangend zorgpakket samengesteld, waaruit -toegespitst op de hulpvraag, maat en mogelijkheden van de cli�nt en in goede dialoog met hem en zijn netwerk- een passend, individueel en op maat gesneden zorgtraject kan worden samengesteld.