Logo Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

huiselijkgeweld.nl

Ik zoek hulp

kaart van Nederland noord-holland zeeland zuid-holland utrecht noord-brabant limburg gelderland flevoland overijssel drenthe groningen friesland

Opvangatlas.nl helpt mensen in een maatschappelijk kwetsbare of onveilige situatie bij het vinden van passende opvang, hulp en ondersteuning

SlachtofferWijzer helpt je de weg te vinden naar relevante hulp nadat je slachtoffer bent geworden van (seksueel) geweld, een ongeval, medische fout of diefstal.

Telefonische hulpdiensten

externe linkMIND Korrelatie
Telefoon 0900-1450 (15 cpm)
(ma t/m vr 9:00 - 18:00 )
E-Mail: vraag@korrelatie.nl
Chat: Chathulpverlening
(ma t/m vr 9:00 - 17:30)

externe linkDe Luisterlijn.
Dag en nacht tijd voor een gesprek. Landelijk telefoonnummer: 0900 0767

Slachtofferhulp

externe linkSlachtofferhulp Nederland helpt na een misdrijf of ongeluk. Biedt praktische en juridische adviezen en emotionele steun.

Lotgenoten

externe linkStichting Zijweg
voor vrouwen én kinderen die te maken hebben met (ex)partnergeweld  (huiselijk geweld, stalking).

Spectrum

Naam:Spectrum
Bezoekadres:Arnhemsestraatweg 19
Postcode en plaats:6881 NB Velp
Telefoon:026 384 62 00
Fax:026 384 63 00
Website:http://www.spectrum-gelderland.nl

Spectrum, Centrum voor Maatschappelijke Ontwikkeling in Gelderland biedt aan de provincie, de 56 gemeenten en de ruim 1500 maatschappelijke instellingen in de provincie, op het terrein van onder meer kinderopvang, opvoedingsondersteuning, voor- en vroegschoolse educatie, jeugdbeleid/jeugdzorg/onderwijs, volwasseneneducatie, samenlevingsopbouw, grote stedenbeleid, plattelandsontwikkeling, ouderenbeleid, vrijwilligerswerk en maatschappelijke participatie de volgende kerndiensten aan:

  • Beleidsondersteuning en innovatie
  • Organisatieadvies
  • Deskundigheidsbevordering
  • Informatievoorziening

Spectrum is met verschillende projecten en trainingen actief op het terrein van de preventie en aanpak van kindermishandeling. Zie dossier Preventie en aanpak kindermishandeling(website Spectrum)