Logo Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

huiselijkgeweld.nl

Ik zoek hulp

kaart van Nederland noord-holland zeeland zuid-holland utrecht noord-brabant limburg gelderland flevoland overijssel drenthe groningen friesland

Opvangatlas.nl helpt mensen in een maatschappelijk kwetsbare of onveilige situatie bij het vinden van passende opvang, hulp en ondersteuning

SlachtofferWijzer helpt je de weg te vinden naar relevante hulp nadat je slachtoffer bent geworden van (seksueel) geweld, een ongeval, medische fout of diefstal.

Telefonische hulpdiensten

externe linkMIND Korrelatie
Telefoon 0900-1450 (15 cpm)
(ma t/m vr 9:00 - 18:00 )
E-Mail: vraag@korrelatie.nl
Chat: Chathulpverlening
(ma t/m vr 9:00 - 17:30)

externe linkDe Luisterlijn.
Dag en nacht tijd voor een gesprek. Landelijk telefoonnummer: 0900 0767

Slachtofferhulp

externe linkSlachtofferhulp Nederland helpt na een misdrijf of ongeluk. Biedt praktische en juridische adviezen en emotionele steun.

Lotgenoten

externe linkStichting Zijweg
voor vrouwen én kinderen die te maken hebben met (ex)partnergeweld  (huiselijk geweld, stalking).

Kadera aanpak huiselijk geweld

Naam:Kadera aanpak huiselijk geweld
Postcode en plaats: Zwolle
Postadres:Postbus 1058
Postcode en plaats:8001 BB Zwolle
Telefoon:0900-433 33 33
E-mailadres: info@kadera.nl
Website:www.kadera.nl

Kadera aanpak van huiselijk geweld biedt hulp bij het stoppen van huiselijk geweld. De term huiselijk geweld wordt voor verschillende vormen van geweld gebruikt, zoals: partnermishandeling, ouderenmishandeling, kindermishandeling, eergerelateerd geweld, mensenhandel, loverboy's en gedwongen prostitutie. Deze vormen van geweld worden allemaal door iemand uit de huiselijke kring van het slachtoffer gepleegd.

Iedereen kan het slachtoffer worden van huiselijk geweld: mannen, vrouwen, kinderen, jongeren, ouderen, allochtoon of autochtoon. Meestal zijn vrouwen en kinderen het slachtoffer, maar er zijn ook mannelijke slachtoffers. En er zijn ook vrouwen die hun man (terug)slaan.
Ook kan iedereen pleger worden. Het zijn veelal mannen die geweld plegen maar in toenemende mate ook vrouwen en kinderen.

Contact:
Receptie: 088-422 24 95
Hulpverlening: 0900-433 33 33