Logo Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

huiselijkgeweld.nl

Ik zoek hulp

kaart van Nederland noord-holland zeeland zuid-holland utrecht noord-brabant limburg gelderland flevoland overijssel drenthe groningen friesland

Opvangatlas.nl helpt mensen in een maatschappelijk kwetsbare of onveilige situatie bij het vinden van passende opvang, hulp en ondersteuning

SlachtofferWijzer helpt je de weg te vinden naar relevante hulp nadat je slachtoffer bent geworden van (seksueel) geweld, een ongeval, medische fout of diefstal.

Telefonische hulpdiensten

externe linkMIND Korrelatie
Telefoon 0900-1450 (15 cpm)
(ma t/m vr 9:00 - 18:00 )
E-Mail: vraag@korrelatie.nl
Chat: Chathulpverlening
(ma t/m vr 9:00 - 17:30)

externe linkDe Luisterlijn.
Dag en nacht tijd voor een gesprek. Landelijk telefoonnummer: 0900 0767

Slachtofferhulp

externe linkSlachtofferhulp Nederland helpt na een misdrijf of ongeluk. Biedt praktische en juridische adviezen en emotionele steun.

Lotgenoten

externe linkStichting Zijweg
voor vrouwen én kinderen die te maken hebben met (ex)partnergeweld  (huiselijk geweld, stalking).

Youké sterke jeugd

Naam:Youké sterke jeugd
Bezoekadres:Oude Torenstraat 3
Postcode en plaats:1211 BV Hilversum
Postadres:Oude Torenstraat 3
Postcode en plaats:1211 BV Hilversum
Telefoon:088 170 5000
E-mailadres: start@youke.nl
Website:www.youke.nl

CLAS-H staat voor Contextuele behandeling en Leergroepen voor Alle betrokkenen na Seksueel misbruik en Huiselijk geweld. Youke biedt hulp aan gezinnen die te maken hebben of hebben gehad met huiselijk geweld en/of seksueel misbruik aan de hand van de bekende en effectief gebleken CLAS methodiek.

We begeleiden en behandelen kinderen en jongeren van 0 tot 23 jaar en hun gezinnen bij opgroeien en opvoeden. Ieder kind is okay. Met een eigen talent, kleur en netwerk en met een eigen unieke oplossing voor zijn vraag. Dat is het startpunt van onze hulp. Youke werkt samen met een groot aantal gespecialiseerde partners in de provincies Noord-Holland, Utrecht en Gelderland.