Logo Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

huiselijkgeweld.nl

Ik zoek hulp

kaart van Nederland noord-holland zeeland zuid-holland utrecht noord-brabant limburg gelderland flevoland overijssel drenthe groningen friesland

Opvangatlas.nl helpt mensen in een maatschappelijk kwetsbare of onveilige situatie bij het vinden van passende opvang, hulp en ondersteuning

SlachtofferWijzer helpt je de weg te vinden naar relevante hulp nadat je slachtoffer bent geworden van (seksueel) geweld, een ongeval, medische fout of diefstal.

Telefonische hulpdiensten

externe linkMIND Korrelatie
Telefoon 0900-1450 (15 cpm)
(ma t/m vr 9:00 - 18:00 )
E-Mail: vraag@korrelatie.nl
Chat: Chathulpverlening
(ma t/m vr 9:00 - 17:30)

externe linkDe Luisterlijn.
Dag en nacht tijd voor een gesprek. Landelijk telefoonnummer: 0900 0767

Slachtofferhulp

externe linkSlachtofferhulp Nederland helpt na een misdrijf of ongeluk. Biedt praktische en juridische adviezen en emotionele steun.

Lotgenoten

externe linkStichting Zijweg
voor vrouwen én kinderen die te maken hebben met (ex)partnergeweld  (huiselijk geweld, stalking).

ELFi Letselschade & Advies BV

Naam:ELFi Letselschade & Advies BV
Bezoekadres:Beursplein 37 kamer 339a
Postcode en plaats:3011AA Rotterdam
Postadres:Postbus 30071
Postcode en plaats:3001DB Rotterdam
Telefoon:0900 7779444
E-mailadres: info@elfi-letselschade.nl
Website:www.elfi-letselschade.nl

In Nederland zijn er veel bureaus en advocaten die zich bezig houden met letselschade, maar geen enkel bureau die zich specifiek richt op de multiculturele samenleving. ELFi letselchade beoogt deze behoefte in Nerderland te vervullen.
primair doel om met een
diversiteitsprincipe binnen een team van deskundigen, het aanspreekpunt voor de doelgroep niet-westerse in Nederland te worden aangaande hulpverlening bij letselschade met een landelijke dekking.
Hiertoe hanteren we zelf een diversiteitprincipe binnen een team van deskundigen, zodat iedereen vanuit eigen taal en cultuur kan worden geholpen. Elfi werkt met een team specialisten die naast Nederlands ook een of meerdere andere niet westerse talen beheersen, zoals Russisch, Pools, Bulgaars, Bosnisch, Turks, Servo-Kroatisch, Arabisch en natuurlijk ook Engels. Door kennis van de taal en het begrip van de cultuur van de cliënten wordt er sneller een vertrouwensband gecreëerd.