Logo Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

huiselijkgeweld.nl

Ik zoek hulp

kaart van Nederland noord-holland zeeland zuid-holland utrecht noord-brabant limburg gelderland flevoland overijssel drenthe groningen friesland

Opvangatlas.nl helpt mensen in een maatschappelijk kwetsbare of onveilige situatie bij het vinden van passende opvang, hulp en ondersteuning

SlachtofferWijzer helpt je de weg te vinden naar relevante hulp nadat je slachtoffer bent geworden van (seksueel) geweld, een ongeval, medische fout of diefstal.

Telefonische hulpdiensten

externe linkMIND Korrelatie
Telefoon 0900-1450 (15 cpm)
(ma t/m vr 9:00 - 18:00 )
E-Mail: vraag@korrelatie.nl
Chat: Chathulpverlening
(ma t/m vr 9:00 - 17:30)

externe linkDe Luisterlijn.
Dag en nacht tijd voor een gesprek. Landelijk telefoonnummer: 0900 0767

Slachtofferhulp

externe linkSlachtofferhulp Nederland helpt na een misdrijf of ongeluk. Biedt praktische en juridische adviezen en emotionele steun.

Lotgenoten

externe linkStichting Zijweg
voor vrouwen én kinderen die te maken hebben met (ex)partnergeweld  (huiselijk geweld, stalking).

Perspectief Zutphen

Naam:Perspectief Zutphen
Postadres:Postbus 418
Postcode en plaats:7200 AK Zutphen
Telefoon:0575-519613
Fax:0575-542938
E-mailadres: sociaalwerk@perspectiefzutphen.nl
Website:www.perspectiefzutphen.nl

Perspectief Zutphen wil hulp en ondersteuning op een vernieuwende wijze inzetten. Dat gaan we doen met sociaal werkers. Laagdrempelig, zo dicht mogelijk bij u in de wijk, op straat en bij u thuis. Op uw verzoek kunt u ook een afspraak op een van onze kantoren maken.

Perspectief Zutphen is dé welzijnsorganisatie voor alle inwoners van de Gemeente Zutphen. Onze organisatie is op 31 mei 2010 ontstaan uit een fusie tussen Stichting Welzijnswerk Zutphen, Born Ouderenwerk en Stichting Sociaal Cultureel Werk Warnsveld. Vanaf 1 januari 2011 biedt Perspectief Zutphen ook maatschappelijke hulp, waaronder enkele belangrijke taken vanuit het maatschappelijk werk.

Onze organisatie richt zich op het verbeteren van het sociale leefklimaat en de leefomgeving van alle inwoners binnen de gemeente Zutphen. Wij ondersteunen mensen van jong tot oud bij behoud en ontwikkeling van een zelfstandige leefwijze. Wij stimuleren en maken het mede mogelijk om (weer) actief deel te nemen aan de maatschappij. Met speciale aandacht voor kwetsbare mensen. Wij bieden ruimte en perspectief om verder te kunnen gaan. Voor jong en oud, voor groot en klein, voor draagkrachtigen en degenen die een steuntje in de rug nodig hebben.