Logo Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

huiselijkgeweld.nl

Agressie beter leren begrijpen

Omgaan met agressie: Agressiedriehoek, P.O.G.I, N.I.R

Visie / uitgangspunt

Visie van Tilia Advies & Training is, Agressie beter leren begrijpen. Aan de hand van onze methodieken, Agressiedriehoek P.O.G.I ( persoon, omgeving, gevoel, interactie) en de N.I.R( natuurlijke instinctieve reactie) proberen wij de doelgroepen te leren, signalen en kenmerken van agressie te herkennen en te erkennen. Met de interventies die hieruit voortvloeien, toe te passen om agressie om te buigen.

Doel methodiek

Op een adequate manier met agressie omgaan, weten deze om te buigen. Leren omgaan met eigen emoties, bewustwording. Wat betekenkt agressie voor de agressor en wat betekent het voormij. Mensen duidelijk maken van hun mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Leren omgaan met angst en stress.

Doelgroep methodiek

Iedereen die in aanraking komt met agressie.

Aanvullende informatie over de interventie

Tilia richt zich zowel particulier als zakelijk. Van agressie op scholen tot agressie in bedrijven. De doelgroep particuleren zijn wij bezig mensen bewust maken van agressie en emotie. Wij geven specifieke cursen op het gebied van weerbaar zijn juist voor die gene die zich kwetsbaar en slachtoffer voelen. Maar ook voor diegene die traumatische gebeurtenis hebben meegemaakt.

M. v. Holst
Tilia Advies & Training Omgaan met agressie
Sint Jansberg 218
9202 EM Drachten
URL: www.adviesentrainingtilia.nl
Telefoon: 0648880761
E-mail: postmaster@adviesentrainingtilia.nl