Logo Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

huiselijkgeweld.nl

Kennisplattegrond Geweld 2013

28-08-2013

Deze plattegrond geeft inzicht in de kennis en ervaring die diverse organisaties in Nederland hebben op het thema geweld.

Bent u op zoek naar organisaties die actief zijn in de aanpak van uitgaansgeweld? Komt u graag in contact met een onderzoeksbureau die ervaring heeft met onderzoek naar geweld tegen werknemers? Zoekt u een expert op gebied van geweldslachtoffers? Deze kennisplattegrond helpt u in uw zoektocht.

Gebruiksaanwijzing Kennisplattegrond

De Kennisplattegrond geeft u informatie over de organisaties die kennis hebben over een geweldthema: geweld algemeen, geweld tegen werknemers, slachtoffers, uitgaan, etc.
In de inhoudsopgave ziet u het overzicht van alle thema’s. Als u op een thema klikt, verschijnt een overzicht met organisaties die kennis hebben op dat specifieke geweldsthema.
Bij iedere organisatie staat een beknopte beschrijving. Zo ziet u of het om een publieke of private organisatie gaat. Ook staat de expertise van de organisatie erbij: het ontwikkelen van beleid, beleidsadvies, een geweldsaanpak of onderzoek naar geweld.
Tenslotte staat onder 'Meer informatie' de directe link naar de website van de organisatie. Indien van toepassing staan per geweldthema ook beschikbare themawebsites genoemd.

In ontwikkeling…

Deze kennisplattegrond is een werkdocument.
Heeft u aanvullingen of opmerkingen bij deze kennisplattegrond, neem dan contact op met het CCV, projectleider Geweld: Marjolijn van Hest, marjolijn.hest@hetccv.nl

pdf bestandKennisplattegrond Geweld 2013 (pdf, 346 Kb)(via ccv.nl)