Contact

Huiselijkgeweld.nl is bedoeld voor instanties en professionals die op enigerlei wijze betrokken zijn bij de aanpak van huiselijk geweld.

Het redactionele beheer van deze website is in handen van stichting Movisie.

De site wordt onderhouden in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Tot 2022 was het redactionele beheer in handen van TBA Amsterdam en Movisie.

Zoekt u advies of hulp bij huiselijk geweld of seksueel geweld, voor uzelf of iemand anders?

Movisie is geen hulporganisatie. Voor advies, ondersteuning of hulp verwijzen wij u naar dit overzicht van organisaties. Of ga naar www.ikvermoedhuiselijkgeweld.nl. 

Heeft u vragen of suggesties in verband met de inhoud van de website?

Hiervoor kunt u de webredactie van huiselijkgeweld.nl bij Movisie bereiken via dit e-mailadres: huiselijkgeweld@movisie.nl

Plaatsingsbeleid

Movisie verzamelt en plaatst informatie op deze website. Je kunt zelf geen informatie plaatsen op huiselijkgeweld.nl. Movisie biedt wel de mogelijkheid aan externe partijen om content toe te sturen.

De redactie kan aangeboden content zonder opgaaf van redenen niet plaatsen of na enige tijd verwijderen. Het volledige plaatsingsbeleid is op aanvraag in te zien. 

Disclaimer

De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten of aanspraken ontleend worden.

Opname van nieuws, agenda-items, publicaties of overige content op deze website betekent niet dat de inhoud ervan het standpunt van het ministerie van VWS weergeeft.