Contact

Huiselijkgeweld.nl is bedoeld voor instanties en professionals die op enigerlei wijze betrokken zijn bij de aanpak van huiselijk geweld.

Het redactionele beheer van deze website is in handen van stichting Movisie. Tot 2022 was het redactionele beheer in handen van TBA Amsterdam en Movisie.

De site wordt onderhouden in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Zoekt u advies of hulp bij huiselijk geweld of seksueel geweld, voor uzelf of iemand anders?

Movisie is geen hulporganisatie. Voor advies, ondersteuning of hulp verwijzen wij u naar dit overzicht van organisaties. Of ga naar www.ikvermoedhuiselijkgeweld.nl. 

Heeft u vragen of suggesties in verband met de inhoud van de website?

Hiervoor kunt u de webredactie van huiselijkgeweld.nl bij Movisie bereiken via dit e-mailadres: huiselijkgeweld@movisie.nl

Plaatsingsbeleid

Movisie verzamelt en plaatst informatie op deze website. Je kunt zelf geen informatie plaatsen op huiselijkgeweld.nl. Movisie biedt wel de mogelijkheid aan externe partijen om content toe te sturen. De redactie kan aangeboden content zonder opgaaf van redenen niet plaatsen of na enige tijd verwijderen. Het volledige plaatsingsbeleid is op aanvraag in te zien. 

Opname van nieuws, agenda-items, publicaties of overige content op deze website betekent niet dat de inhoud ervan het standpunt van het ministerie van VWS weergeeft. 

De redactie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het gebruik van de op deze website vermelde informatie.