Informatiebox Financieel Veilig Ouder Worden

Het ministerie van VWS ontwierp deze informatiebox samen met de ‘Brede alliantie veilig financieel ouder worden’. De box is bedoeld voor ouderen die zich op financieel gebied willen voorbereiden op de toekomst. Het voorlichtingsmateriaal in de informatiebox helpt ouderen op weg.

Hoe regel ik mijn bankzaken goed en veilig? Wie geef ik inzage in mijn administratie als ik het zelf niet meer kan? Waar kan ik terecht als ik iets wil weten over financieel misbruik? Het zijn vragen die elke oudere zich zou moeten stellen. Want financieel misbruik kan iedere oudere overkomen. De informatiebox Financieel Veilig Ouder Worden helpt. Het doel van de box is: ouderen informeren en tijdig laten nadenken over de financiële kant van ouder worden.

Inhoud

Je kunt de informatiebox 'Financieel Veilig Ouder Worden' gratis bestellen via onderstaand formulier, zolang de voorraad strekt:

Gewenste aantal informatieboxen(verplicht)
Per bestelling kunnen maximaal 25 informatieboxen worden besteld.
Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens slechts voor het doel om uw bestelling van de informatiebox(en) af te handelen. Uw informatie wordt gedeeld met Xerox, de partij die namens de Rijksoverheid de informatiebox(en) print en aan u toezendt.

Akkoordverklaring(verplicht)