Buddy’s na partnergeweld

Lady Letters Buddy coördineert de koppeling tussen een buddy en vrouwen die uit een huwelijk met partnergeweld zijn gestapt.

Na een scheiding uit een gewelddadige partnerrelatie moet de vrouw juridische zaken regelen met haar ex. Lady Letters Non Profit heeft een netwerk van ervaringsdeskundigen, de Buddy’s, die de vrouw helpen en ondersteunen.

Begeleiding

Lady Letters Non Profit koppelt de Buddy’s aan vrouwen die hulp nodig hebben. Er wordt rekening gehouden met leeftijd, woonplaats en overeenkomsten in gezinssamenstelling. Buddy’s zelf krijgen begeleiding en een gratis Lady Letter-consult ter ondersteuning.

Training Ervaringsdeskundigheid voor de buddy’s

Iedere buddy krijgt een training ervaringsdeskundigheid. Op deze manier wordt de eigen ervaring omgezet in ervaringsdeskundigheid zodat de buddy goed in staat is om te helpen.

Lady Letters

Lady letters Non Profit is een onderdeel van Lady Letters. Lady Letters wil vrouwen door een kort consult en een persoonlijke 'letter' kracht en energie geven om zich door moeilijke momenten heen te slaan. Dat kan bijvoorbeeld bij een scheiding zijn, een moeilijke opdracht of een lastig gesprek.