De dynamiek van huiselijk geweld in beeld

Artikel over huiselijk geweld en achterliggende dynamieken en problemen. 

Augeo Foundation en Movisie gingen in 2023 met verschillende experts in gesprek over het onderwerp huiselijk geweld en de achterliggende dynamieken en problemen. De gesprekken werden gevoerd met onder andere ontwikkelaars van methoden of instrumenten, onderzoekers, adviseurs, hoogleraren, professoren, ervaringsdeskundigen en professionals. In het artikel kun je de bevindingen van de gesprekken lezen. Het artikel wordt afgesloten met een aantal aanbevelingen.

Het artikel vind je via de link hieronder.

Drijfhout, R., & Westerveld, N. (2024, 22 januari). De dynamiek van huiselijk geweld in beeld. Augeo Foundation en Movisie. Geraadpleegd op 30 januari 2024 van https://www.movisie.nl/publicatie/dynamiek-huiselijk-geweld-beeld