Oproep praktijkvoorbeelden congres Doen wat werkt in het sociaal domein

Hoe bereik je als gemeente, organisatie of professional een zo groot mogelijke maatschappelijke impact? Vanzelfsprekend gaat de voorkeur uit naar programma’s waarvan de effectiviteit is getoetst. Maar hoe dan? Tijdens het congres 'Doen wat werkt in het sociaal domein' staan voorbeelden uit de praktijk centraal.

Het congres 'Doen wat werkt in het sociaal domein' vindt volgend jaar op twee data en op twee verschillende locaties plaats.

Het congres wordt georganiseerd door de VNG, ZonMw, Sociaal Werk Nederland, Divosa en Movisie. De komende tijd stellen zij een programma samen. Hiervoor zijn zij nog op zoek naar gemeenten, organisaties en professionals die een presentatie willen geven over het werken aan maatschappelijke vraagstukken op basis van onderbouwde kennis. Indien nodig, biedt de organisatie van het congres ondersteuning bij het vormgeven van de deelsessie.

Eind november maakt een selectiecommissie een keuze uit de ingezonden praktijkvoorbeelden.

De congressen worden gehouden op:

  • 10 maart in Theater Buitensoos in Zwolle
  • 24 maart in Igluu, Eindhoven

Meer informatie

Praktijkvoorbeelden kunnen tot en met 3 november 2019 worden aangemeld. Zie Movisie.nl voor meer informatie en aanmelding.